Post Mengarut

by

Harap maklum, semua post-post sebelum ni telah pun diklasifikasikan sebagai ‘post mengarut’, so jangan baca! Hehe. Sebabnya, aku masuk contest SEO wangcyber untuk keyword ‘cari duit’.

Yep, bagi yang tak tau, SEO adalah singkatan bagi Search Engine Optimization. Iaitu satu cara yang digunakan untuk menaikkan ranking dalam search engine, salah satu search engine ni macam Google.

Well, keputusan contest ni? boleh cek kat sini http://www.wangcyber.com/forum/showthread.php?t=3697. Sebenarnya banyak lagi post-post mengarut dalam blog ni. Tapi aku dah delete supaya korang yang datang tak keliru.

InsyaAllah dalam beberapa hari ni kalau tak sibuk, akan ku update blog ni penuh dengan informasi-informasi terkini tentang camna nak cari duit atau buat duit secara online.

~Norhafidz

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: